Skip to content

Hellqvist skriver tvåårskontrakt - "Jäkla go stämning"

19 oktober 2014

Katrineholm Bandy har glädjen att meddela att 20-årige Robin Hellqvist, som i fjol spelade med "Teamet", har skrivit på ett tvåårskontrakt med klubben.

Katrineholm Bandys A-lag har fått förstärkning. Det handlar om 20-årige Robin Hellqvist som har skrivit på ett tvåårskontrakt med A-laget, efter att förra säsongen ha spelet med Utvecklingslaget i division 1. 

– Det känns bra! Det är roligt! Jag har ju kompisar i laget sedan tidigare, så det är ju en jäkla go stämning på det sättet och det är rolig bandy vi spelar så det ska bli kul, säger Hellqvist.

Hur ser du på din egen roll i laget? Vad hoppas du kunna bidra med?

 

– Jag hoppas framförallt kunna bidra med mycket fart i spelet. Nu är det ju tråkigt att jag har blivit skadad här på försäsongen, men senare hoppas jag kunna bidra med just det.

Ja, skadan ja. Berätta lite om den. Hur allvarligt är det?

 

– Ja, jag har brutit käken. Så fysisk aktivitet är inga problem, men vid kontakt så riskerar det att spricka upp och bli värre. Jag skulle tro att det blir vila i två veckor nu i alla fall, men jag räknar med att i alla fall vara tillbaka till serien startar.