Summering v 5 - P18-seger efter vändning

4 februari 2015

Ännu en bandyvecka avklarad i vanlig ordning summerar Katrineholm Bandy här veckan som gått.

Förra veckan innehöll dubbla hemmasegrar för A-laget, men de var inte de enda som hade en lyckad vecka 5.

Ungdomslagens matcher inleddes på fredagskvällen då P16 B gästade Derby/Linköping på en snöigt Stångebro. Matchen var tät och tuff där gästerna kopplade ett grepp i den första halvleken, men sedan slappnade av i den andra. Tillslut blev det dock seger med 5-4 för KB-killarna och därmed tog de sig upp på en andra plats i tabellen.

Målskyttar P16 B: Oscar Jepsen 2, August Andersson Rask, Hannes Hallin, Joel Rydergren.

På lördagen gästar Västerås SK Backavallen och vårt P18-lag. En match som inte började som hemmaspelarna hoppats på. Edvin Olsson gav visserligen de rödblåa ledningen efter en knapp kvarts spel, men därefter kom både 1-1, 1-2 och 1-3 innan första halvlek var över. I den andra blev det dock helt annat ljud i skällan och när Anton Skantz satte 6-3 i matchens 77:e minut så var saken klar. Detta trots en VSK-reducering i slutet.

Målskyttar P18: Edvin Olsson 3, Alex Ward, Henrik Yxfeldt, Anton Skantz.

Söndagens matcher inleddes i Nora där U-laget gästade de överlägsna serieledarna Nitro/Nora på Swedice Arena och precis som när lagen möttes på Backavallen så hade dessvärre inte "Teamet" någonting att sätta emot. 6-0 i paus blev tillslut 11-0 till hemmalaget, som därmed fortfarande inte har tappat en enda poäng i division 1 mitt och totalt gjort galna 122 mål på tolv matcher.

Nästan lika dystra miner blev det i Västerås under söndagskvällen då P16 gästade VSK Vit. Redan innan klockan hade nått fem minuter stod det 3-0 på tavlan och sedan rullade det på. Slutresultatet skrevs tillslut till 10-3 i favör för tabelltvåan från Gurkstaden.

Målskyttar P16: Alvin Samuelsson, Hugo Klarén, Simon Werner-Lönn.

Nya tag denna vecka då vi givetvis hoppas på ännu fler segrar!