Skip to content

Ekström förlänger - "Jag tror på det här"

2 maj 2015

Katrineholm Bandy är idag glada att meddela att mittfältsmotorn Jesper Ekström har skrivit på för två nya år med klubben.

21-årige Jesper Ekström har de senaste åren blommat ut till en sann nyckelspelare i Katrineholm Bandy och nu står det klart att han kommer att stanna i klubben även över de två kommande säsongerna.

– Jag vill vara med på den här satsningen som klubben gör. Jag tror på det här och jag vill fortsätta. Det är kul att klubben vill ha med mig på tåget och tror på mig, säger "Jeppe".

Sportgruppens Magnus Rostedt är i sin tur väldigt glad att Ekström valde att stanna och att det blev ett längre kontrakt än bara ett år.

– Det är oerhört viktigt. Jag är jätteglad att vi nådde en lösning. De som har varit på Backavallen de senaste två säsongerna har ju sett "Jeppes" slitjobb i det defensiva och även offensivt, så att det är inte att sticka under stol med att han är en nyckelspelare. Det är han absolut, säger Rostedt.

Rostedt tror dessutom att det finns ytterligare mer att hämta hos "Jeppe" och många av de andra spelarna.

– Jag tror att om killarna vill, oavsett ålder, så kan de dominera och nu tillsammans med Magnus Ringblom (A-lagets nye huvudtränare reds. anm.) så tror jag att vi kan få de flesta att lyfta ett snäpp till, säger han.