Skip to content

Ny ettårsPlan med KB för Rasmus

28 maj 2015

Katrineholm Bandy kan nu gladeligen meddela att klubben har kommit överens med högerhalven Rasmus Plan om ett nytt ettårskontrakt.

Den Katrineholmsfostrade 20-årige högerhalven Rasmus Plan stannar i Katrineholm Bandy i ytterligare en säsong. Rasmus, som förra säsongen svarade för 26 poäng (10+16) på 21 matcher, skrev i veckan på det nya kontraktet.

– Det har väl inte varit så mycket att fundera på egentligen. Jag har bara väntat på nye tränaren och för att se lite hur det ser ut i laget och så, säger Rasmus och fortsätter:

– Det känns som att Magnus (Ringblom) kommer att driva på rätt så mycket och det kan vi behöva. Att dessutom jobba med personlig utveckling, det tror jag kommer att hjälpa oss i laget ganska mycket faktiskt.

Hur ser du på din egen utvecklingspotential?

– Ja, men jag tycker att det borde finnas ett antal steg till att ta här framöver. Magnus känns som rätt man att hjälpa mig och hela laget att ta ett par steg till.

I och med Plans påskrift har nu A-laget 13 seniorspelare kontrakterade inför nästa säsong plus fyra spelare på ungdomskontrakt. Laget börjar med andra ord ta form, även om det inte är helt färdigbyggt ännu.

– Det är jättekul att Rasmus vill fortsätta vara med på den här satsningen och att han vill fortsätta utvecklas själv också, säger sportgruppens Magnus Rostedt.