Skip to content

"Lloyden" förlänger - "Ska bli jäkligt kul"

5 juni 2015

Katrineholm Bandy är glada att meddela att även den andra halvan av Allsvenskans bästa målvaktspar, Anton Lloyd, har valt att förlänga sitt kontrakt med klubben ytterligare en säsong.

Katrineholm Bandy har de senaste säsongerna kunnat stoltsera med vad vi själva ser som hela Allsvenskans bästa målvaktspar. Sedan tidigare står det klart att Henrik Karlsson förlängt sitt kontrakt med klubben även över nästa säsong och nu gör Anton Lloyd samma sak.

– Det har tagit lite tid för mig att bestämma mig, men jag är ju väldigt sugen på att spela bandy och jag tycker att det ska bli jäkligt kul. Det är därför jag har valt att förlänga, säger nummer 99.

–  Jag hoppas kunna göra en bättre säsong än vad jag gjorde i vintras. Jag tycker inte att jag kom upp riktigt i nivå förra säsongen. Det finns fortfarande saker att utveckla och man har ju trots allt ett antal år kvar i kroppen, fortsätter 29-åringen.

Ja, målvakter ska väl bara bli bättre med åldern?

– Hehe ja, de säger ju det. Frågan är bara hur gammal man ska behöva bli, skrattar "Lloyden".

I och med förlängningen med Lloyd är nu framtiden klar för samtliga spelare från förra säsongens trupp. Markus Hast, Mårten Andersson, Johan Jansson och Nils Wikström lämnar klubben, medan resten blir kvar. Återstår att se vad som händer mer på nyförvärvsfronten.