Skip to content

Anmäl ditt företag till Affärstorget i Katrineholm

10 september 2015

Katrineholm Bandy bjuder härmed, tillsammans med Sponsorkonsulterna, in DITT företag till det bästa tillfället i regionen att göra affärer på - Affärstorget i Katrineholm. Handen på hjärtat - Hittar du mer prisvärda B2B-möten?

Dags för höstens AFFÄRSTORG med Katrineholm Bandy.

 

  • Vi erbjuder samarbetspartners och sponsorer fungerande affärsmöten 

  • Du bidrar till vår framtida verksamhet, såväl bredd som spets.   

  • Du får 40 strukturerade affärsmöten vid 3 tillfällen under hösten/våren och kan själv välja ut vilka företag du helst vill träffa som deltar. 

  • Syftet är att utveckla relationer, men Målet är alltid att göra bra affärer.

 

    Handen på hjärtat - Hittar du mer prisvärda B2B-möten?

 

Datum: Fredag 27 november 

Plats: Safiren, Katrineholm, Drottninggatan 19  

Tid: 09:00 – 14:30 (välkommen fr o m kl. 08.30)

 

Anmälan

Vi ser fram emot er anmälan senast 10 november. Det finns 50 platser som bokas upp i den ordning anmälningarna kommer in. Maila din anmälan till poyan.sandnell@kvbs.se och skriv namnet på de personer som kommer från ert företag samt en adress till aktuell hemsida.

 

Två personer

Ni bör vara två personer från varje företag för att få bäst utväxling. En person för sälj och en för inköp. 

 

Viktigt!

Den säljande personen kan sin ”hisspitch”, och den person som agerar i rollen som inköpare ska ha mandat eller tillgång till en beslutsfattare inom sitt företag. Tänk på att ni har en riktigt bra möjlighet att spara pengar på att hitta nya leverantörer och samarbetspartners.

 

Förbered egen framgång!  

Efter sista anmälningsdagen får ni en lista på de företag som kommer att närvara. Ni väljer ut och prioriterar vilka 10 företag ni helst vill träffa och vi sätter ihop ett mötesschema som ni får innan mötesdagen. 

 

Kostnad

5900 kr exkl. moms för alla företag. Ni får 20 företagsmöten på en och samma dag. 

Enklare lunch samt kaffe & frukt under dagen ingår. "Ytterligare 10 möten/tillfälle ingår utan extra kostnad vid två efterföljande luncher ", tillsammans 40 effektiva och tydliga affärsmöten. Kan det bli bättre?

Titta på filmen 4 min lång. http://www.youtube.com/watch?v=X5GU-xgJSb4 


Frågor & funderingar? Kontakta:

Poyan Sandnell, 076 - 14 40 939

poyan.sandnell@kvbs.se