Skip to content

A-laget: Stabil seger mot Tellus

26 september 2015

Katrineholm Bandy besegrade seriekonkurrenten Tellus med 8-2 i en träningsmatch i Örebro under lördagen.

KB var dock inte på tårna inledningsvis utan Tellus skyttekung Klas Nordström gav stockholmarna ledningen i den nionde minuten. Målet fungerade som en väckarklocka för Katrineholm Bandy, som spelade upp sig rejält. Flera fina anfall och mål ledde till en stabil 5-1-ledning i paus.

Tellus ägde mycket boll efter paus och det var inte mycket som stämde i KB:s spel. Luften gick dock ur Tellus när Niklas Eriksson prickade in 6-1 en kvart in i andra halvlek. Katrineholm kunde därefter spela av matchen och vinna med säkra 8-2.

 

TRÄNINGSMATCH, BEHRN ARENA, ÖREBRO

Katrineholm Bandy - IK Tellus 8-2 (5-1)
Mål KB: Robin Hellqvist 2, Rasmus Plan 2, Marcus Lagerbäck 2, Niklas Eriksson 2.
Mål Tellus: Klas Nordström, Niklas Westblad.