Skip to content

Gammal bekant vann på Andelslotteriet

9 oktober 2015

Månadens dragning av Andelslotteriet slutade med en vinnare vi känner igen ansiktet på, nämligen klubbens tidigare klubbchef, Robin Grandin.

I slutet av förra säsongen lämnade Robin Grandin jobbet som klubbchef i Katrineholm Bandy efter två säsonger på posten och ytterligare en som ungdomskonsulent. Kontakten med delar av klubben har dock bestått och 25-åringen har fortsatt att stötta föreningen genom bland annat Andelslotteriet. Något som under torsdagen gav utdelning då han blev månadens vinnare av 8 000 kronor.

– Jag blev lite förvånad. Håkan (Olsson, tf. kanslist) och jag hade inte pratat på flera månader och sedan ringde han här för att "kolla lite saker". Sedan avslutade han med "by the way, så har du vunnit åtta papp" (skratt). Så det känns ju kul, säger Grandin.

– Det är lite extra kul också att se att det rullar på efter att jag själv var med på ett hörn och startade upp det, fortsätter han.

Vad sysslar du med idag?

– Jag arbetar inom Järla IF (en fotbollsklubb från Nacka, Stockholm reds. anm.) där jag har en lite övergripande roll och jobbar med allt från sponsorfrågor till diverse cuparrangemang. Det är en förening med drygt 40 lag, 800 spelare och närmare 200 ledare så det finns att stå i.

Följer du Katrineholm Bandys framfart?

– Ja, det är kul att följa klubben lite på håll tycker jag. Det verkar som att föreningen är jäkligt på och har fortsatt på den inslagna vägen. De är fortsatt offensiva och jag brukar försöka hänga med i vad som händer. Jag har pratat lite med Poyan (Sandnell) och han känns helt rätt han också, så jag hoppas det går bra framöver.

Så vi kan räkna med att springa på dig på Backavallen någon gång i vinter?

– Ja, absolut!