Skip to content

Två talanger debuterar mot Jönköping

16 oktober 2015

Katrineholm Bandys A-lag ger under lördagen två av klubbens unga talanger chansen att debutera i A-lagströjan, Alvin Samuelsson och Lucas Palm. Detta i träningsmatchen mot Jönköping Bandy.

Under lördagen träningsspelar Katrineholm Bandys A-lag mot ett av de förmodade topplagen i Allsvenskan Södra, Jönköping Bandy, i Behrn Arena, Örebro. Det är dock ett stukat KB som kommer till spel. Detta då flera spelare saknas ur truppen.

Rasmus Plan och Eric Lisell, som båda saknades senast mot UNIK, saknas fortfarande på grund av skada. Till lördagens match saknas även Fredrik Öjdahl och Victor Nilsson, dock inte på grund av skador.

Detta innebär att laget istället förstärks av två unga talanger i form av Alvin Samuelsson och Lucas Palm. Två spelare som därmed kommer att begå A-lagsdebut.

– De kommer absolut att få speltid i matchen, säger tränare Magnus Ringblom.

Vad har ni sagt inför matchen i övrigt? Vad vill ni åstadkomma?

– Vi har haft väldigt mycket teori den senaste tiden och det verkar ibland som att spelarna tänker lite för mycket där ute, även om jag helt får ta på mig förlusten senast. Därför har vi sagt nu att bådemot Jönköping och mot Örebro (på onsdag 21/10 reds. anm) så blir det "High Chaparall". Vi har inga taktiska direktiv överhuvudtaget. De ska bara ut och gasa.

– Sedan så sätter vi tydliga taktiska ramar lagom till Allsvenska Supercupen igen.

Preliminär startelva till träningsmatchen mot Jönköping: Henrik Karlsson - Eric Skoogh, Daniel Bodeström, Linus Doktare, Linus Bodeström Eriksson, Marcus Lagerbäck - Kristoffer Konttori, Jesper Ekström - Niklas Eriksson, Robin Hellqvist - Oskar Lundgren.

Bänken: Anton Lloyd, Alvin Samuelsson, Lucas Palm.

Avslag 12.00 i Behrn Arena under lördagen och om ni inte har möjlighet att vara på plats så rekommenderar vi att följa via Elitrapport.