Skip to content

Messis debutant-hyllning: "De var bäst på planen"

17 oktober 2015

Det fanns inte speciellt mycket att hurra över efter Katrineholm Bandys match mot Jönköping under lördagen, men en sak var helt klart insatserna från A-lagsdebutanterna Lucas Palm och Alvin Samuelsson.

Det blev en tung lördagseftermiddag för Katrineholm Bandys A-lag. Matchen mot Jönköping i Örebro slutade nämligen med förlust, 1-6, och insatsen i stort var allt annat än godkänd enligt lagets ende målskytt, Niklas "Messi" Eriksson.

– Vi slår bort så in i h***vete mycket passningar. Vi får aldrig något flyt i spelet på grund att vi gör så mycket egna misstag. Vi kommer aldrig till de lägena vi borde. Det hackar något fruktansvärt, säger "Messi".

Vad beror det på?

– Det snackas om att vi inte har tränat på stor is, men vi kan inte skylla på det. Vi måste kunna sätta passningarna. Vi missar ju både långa och korta passningar samt urvändningar. Vi missar det mesta. Försvarsmässigt ligger vi bra nästan hela matchen. De får lite lägen i slutet när vi går för det, det är inte så konstigt, men anfallsmässigt är det under all kritik. Det är på tok för sällan som vi blixtrar till och har fina anfall.

Talangerna Lucas Palm och Alvin Samuelsson fick chansen att A-lagsdebutera i matchen och den förstnämnde spelade även fram till "Messis" mål i matchen.

– Lucas och Alvin var bäst på planen i vårt lag. De gör minst misstag i alla fall. De tar för sig båda två och gör det riktigt jäkla bra faktiskt, säger Niklas och fortsätter:

– Vid målet så får Lucas en passning av "Kotten", tror jag, på sidan och istället för att gå själv så viker han in och passar mig i mitten så att jag kan skjuta in den. Det var riktigt moget gjort och kul att se.

Nästa träningsmatch för Katrineholm Bandy spelas redan nu på onsdag då laget åter åker till Örebro. Denna gång för att möta just Örebro SK.