Skip to content

Katrineholm Bandy NewYear Daycamp 2016

3 januari 2015

Under en hel dag erbjuder vi bandyträning och teori med ledare och instruktörer från svenska bandyförbundet, Katrineholm Bandy samt spelare från Katrineholm Bandys A-lag

Förutom att tonvikten ligger på träningen, kompletterar vi isträningen med ett annorlunda fyspass – allt med inriktningen på att utveckla individuella färdigheter, motorik, balans och snabbhet, samt att ge varje deltagare råd om hur de kan bedriva egen träning.

 

Att vara en god kamrat, på och utanför planen, en bra lagspelare och att bli en bättre bandyspelare är mål som vi håller högt. MEN det viktigaste av allt är att vi har skoj tillsammans.

 

Hela dagen håller vi till på Sportcentrum i Katrineholm och i dess lokaler. Isträning och fys bedrivs på Backavallen där vi också har omklädningsrum. Teori och lunch serveras i Duveholmshallen i nära anslutning till Backavallen.

 

Ta chansen att anmäla dig till vår fulladdade bandydag, lör 2 januari 2016 kl 09:15-17:00. Vi har 36 platser och det är turordning efter anmälningsdag som gäller.

 

Deltagarkostnad för NewYear Daycamp 2016 är 250sek. I priset ingår 2 ispass, fysträning, teori, lunch, mellanmål samt matcher.

 

Informationsbroschyr om New Year Daycamp finns här