Skip to content

"Messias" målade i comebacken - "Riktigt kul"

4 januari 2016

Under söndagen gjorde en riktig klubbikon comeback på Backavallens is. Detta då Mattias "Messias" Elf fanns med när U-laget ställdes mot Eskilstuna.

Katrineholm Bandys U-lag hade inga problem att besegra Eskilstuna med 7-1 i söndagens division 1-match på Backavallen. Hemmalagets 1-0-mål svarade comebackande Mattias ”Messias” Elf för i den 22:a minuten.

– Det var riktigt kul att vara tillbaka och spela match igen. Stundtals spelade vi bra bandy och det var roligt att se alla duktiga yngre spelare som visade bra vilja och kunnande, säger "Messias" efter matchen.

Efter knappt en halvtimme fick Sebastian Gustavsson lindrigt matchstraff efter en frilägesutvisning och Eskilstunas uppförsbacke blev ännu längre.

Katrineholm gjorde ytterligare tre mål innan halvtid genom Viktor Gogman, Henrik Yxfeldt och Victor Nilsson. Magnus Stenberg visade upp sig rejält efter paus genom tre mål och Eskilstuna-junioren Emil Andersson gjorde bortalagets tröstmål.