Skip to content

Eric Lisell lämnar Katrineholm Bandy

31 maj 2016

Katrineholm Bandy tvingas under tisdagen meddela att den 23-årige mittfältaren Eric Lisell lämnar klubben för spel på annan ort.

Köpingssonen Eric Lisell kom till Katrineholm Bandy från Borlänge inför förra säsongen och hade dessförinnan representerat Ljusdal och gått på bandygymnasiet i Edsbyn. Nu står det klart att han lämnar Backavallen och drar vidare på nya äventyr i karriären.

– Jag vill tacka alla i föreningen, men speciellt klacken. Deras stöd har betytt oerhört mycket. Det har varit ett lärorikt år och jag utesluter inte alls att jag kommer tillbaka någongång i framtiden, säger Lisell.

Eric blir därmed en del av den dryga handfull spelare som valt att lämna klubben under våren och vi har den fullaste förståelse för att det finns många frågor därute rörande truppen till nästa säsong. I dagsläget kan vi konstatera att sportgruppens prioritet just nu ligger i att färdigställa den ledarstab som ska ansvara för A-laget kommande säsong - ett arbete som man hoppas kunna ha färdigt inom den närmaste framtiden. Först därefter kan det bli aktuellt att officiellt spika hur spelartruppen ska se ut.

Arbetet pågår för fullt och vi ber tills vidare om ert tålamod och er förståelse för situationen.

Katrineholm Bandy vill tacka Eric Lisell för hans insatser för klubben, på och utanför isen, under det senaste året och önska honom lycka till i framtiden.