Skip to content

Resultat från föreningskick-offen

30 augusti 2016

Den sista söndagen i augusti bjöd på föreningskick-off med Katrineholm Bandy. En dag som innehöll allt från föreläsningar till samarbetsövningar och tävlingar.

Den gångna söndagen var det dags för kick-off med Katrineholm Bandy och representanter från hela föreningen möttes upp i Duveholmsskolans aula på förmiddagen för att lyssna på en inspirerande föreläsning i karaktär och attityd signerad Caxton Njuki. Därefter gick ungdomslagen vidare till att ha teambuilding-övningar arrangerade av Sörmlandsidrotten medan föräldrarna fick göra en workshop med Caxton och därefter fick information om vad som händer i klubben.

Nedan följer en sammanställning från Jonas Nilsson på Sörmlandsidrotten rörande de samarbetsövningar och tävlingar som ungdomarna fick göra under dagen, samt ett resultat där ett vinnande lag är korat.

Grupperna genomförde fem samarbetsstationer med syftet att stärka föreningskänslan. Spelarna delades därför in i fem olika grupper med deltagare från de olika lagen P12, P14 och P18, utmaningen bestod i att kommunicera och samarbeta för att lösa de olika övningarna. Efter första varvet fick grupperna nya förutsättningar om att genomföra ytterligare ett varv på samma stationer för att se vilken grupp som bäst utvecklat sitt samarbete och vilka som därför lyckas att förbättra sitt resultat mest.

De fick även information om att deltagarna i segrande gruppen skulle tilldelas varsin biobiljett – allt för att väcka tävlingsnerven hos deltagarna.

Resultat

Gruppledare:    Totalt resultat varv 1:    Totalt resultat varv 2:                          Differens  Placering

Joel R & Måns C   26,5 poäng    38,5 poäng    12  5

Alvin S    22,5    36,5    14  4

Lucas P & Oskar J 29,5    45    15,5  3

Filip E & Edwin B  27,5    49    21,5  2

Mårten M & Pontus E 26,5    49    22,5  1

 

Slutsegrare blev alltså gruppen med följande deltagare som inom kort kommer få varsin biobiljett:

Pontus Ekström U18

Mårten Melbeus U18

Malte Kågebrand U14

Atle Sund U14

Lukas Sundström U14

Olle Ekholm U14

August Wintervide U12

Arvid Skoog U12


Stort grattis killar och tack till alla i föreningen för en väldigt lyckad och härlig dag! Nu kör vi så det ryker i vinter!