Skip to content

Förlust mot Blåsut - "Svider något enormt"

26 november 2016

Säsongens första seger får fortsätta vänta på sig. Under lördagen blev det nämligen förlust med 4-3 för A-laget borta mot Blåsuts BK.

Det fanns gott hopp om säsongens första poäng inför lördagens bortamöte med Blåsut i Allsvenskan, men istället blev det en lång och tung hemresa från Vänersborg efter 4-3 i baken.

Hemmalaget inledde visserligen bäst och redan i den andra matchminuten kunde Olle Berglund sätta matchens första mål efter att KB-spelare tappat boll på mittplan, men därefter var det gästerna från Södermanland som visade prov på effektivitet. Först kunde Marcus Lagerbäck kvittera till 1-1 på hörna i den sjunde minuten och bara två minuter senare åkte Fredrik Öjdahl förbi varenda gulklädd spelare han kunde hitta, ut till vänster och prickade in ledningsmålet.

Efterföljande 78 minuter skulle dock inte innehålla något mer Katrineholmsmål. Gästerna blev stundtals passiva och hade svårt att få fart på det egna spelet, men samtidigt lyckades hemmalaget bara marginellt bättre. Blåsut vände på matchen och gick till pausvila i 3-2-ledning. En ledning som trots allt var relativt rättvis.