Skip to content

KLART: Vi ska tillbaka!

2 mars 2017

Att Katrineholm Bandys A-lag spelar i division 1 nästa säsong är ett faktum vi inte kan påverka. Vad vi däremot kan göra är att se till att ta oss tillbaka till Bandyallsvenskan så snabbt som någonsin bara möjligt.

Säsongen 2016/17 blev, rent sportsligt, inte vad vi hoppats på för A-laget och efter den sista allsvenska omgången stod det klart att det blir division 1-spel nästa säsong för vårt representationslag. Ett faktum som tar emot att konstatera, men som inte på något vis innebär någon form av slut.

 

Istället väljer vi att se det för vad det är - en sportslig motgång som ska åtgärdas med sportslig framgång. 

 

Katrineholm Bandy är idag, efter hårt arbete från hela föreningen, en ekonomiskt välmående förening med en ungdomsverksamhet som bara växer och dessutom med ett stort socialt engagemang, främst för kommunens barn och unga. Dessa pusselbitar betyder väldigt mycket för oss när vi nu kan konstatera att vi har bestämt oss.

 

Vi ska tillbaka till Bandyallsvenskan och det per omgående!

 

På vägen dit är det många pusselbitar som ska läggas på plats, både sportsligt, organisatoriskt och ekonomiskt, med svaret på frågan “Hur?” är ett konstant arbete som påbörjas nu. Svaret på frågan “Vad?” har vi redan idag - Vi ska tillbaka!

 

Vill du vara med på resan? Är du supporter, företagare, eller bara allmänt intresserad av att hjälpa till? Kontakta oss! Ju fler vi är - desto större saker kan vi åstadkomma! Bandyallsvenskan 2018/19 - Här kommer KB!

 

Styrelsen genom ordförande Stefan Jansson

Katrineholm Bandy