Skip to content

KLART: Viktor Gogman förlänger med KB

11 april 2017

Lagbygget till säsongen 2017/18 är nu uppe i nio spelare. Detta då straffkungen Viktor Gogman har kritat på för tre nya år.

– Det känns bra, gör det. Det ska bli kul!, säger "Gogge".

Efter måndagens presentation av årets första nyförvärv, Niklas "Messi" Eriksson, fortsätter Katrineholm Bandy under tisdagen att släppa förlängningar av kontrakt med befintliga spelare. Den här gången är det 23-årige Viktor Gogman, som under den gångna säsongen blev lagets näst bäste målskytt med sina tio mål, varav åtta från straffpunkten, som har skrivit på ett treårskontrakt med KB.

– "Gogge" är en otroligt bra lagspelare. Han är en trygg och stabil back. Jag tror att om han får vara med och bygga en hel försäsong och en hel säsong i Division 1 så kan han utvecklas oerhört bra tills dess att vi är i Allsvenskan igen om två år, säger Nichlas Lindén, sportsligt ansvarig i styrelsen.

"Gogge" själv tvingades avsluta den gångna säsongen i förtid på grund av en handskada som han fortfarande jobbar på att bli kvitt, men några orosmoln för nästa bandysäsong finns inte.

–