Skip to content

KLART: Linus Doktare förlänger med KB

25 april 2017

Katrineholm Bandy har idag glädjen att meddela att A-lagets skyttekung från den gångna säsongen, Linus Doktare, har skrivit på ett nytt ettårskontrakt med klubben.

Med sina 14 mål och fyra assist på 18 allsvenska matcher den gångna säsongen vann 24-årige Linus Doktare den interna skytte- och poängligan och överlag var den gänglige anfallaren en absolut nyckelspelare i laget. Nu står det klart att "Limpo" och Katrineholm Bandy är överens om ett nytt ettårskontrakt - med målsättningen att ta sig tillbaka till Allsvenskan.

– Det är klart att det har varit mycket tankar, men nu har jag bestämt mig och det känns kul, säger Linus Doktare och fortsätter:

– Det är klart att det (att ta sig tillbaka till Allsvenskan reds. anm.) är det stora målet. Det är det alla siktar på och det finns ju bara en sak. Vi ska tillbaka och så enkelt är det!

Vad blir utmaningarna tror du med att göra en säsong i division 1?

– Det blir ju att få ihop gruppen igen. Det kommer några nya spelare och att få bygga ett spel som håller i Allsvenskan sen. Vi ska ju gå igenom den här serien!

Vi välkomnar Linus in i truppen till säsongen 2017/18. Se hela intervjun med honom i spelaren ovanför artikeln. #VISKATILLBAKA!