Skip to content

KLART: Samuelsson förlänger med KB

21 juni 2017

Katrineholm Bandy har skrivit ett nytt ettårskontrakt med den 19-årige talangen Alvin Samuelsson.

Efter att tidigare under våren ha gjort klart med egna talanger som Lucas Palm, Hugo Klarén och Oscar Jepsen så står det nu klart att ännu en Katrineholmskille kommer att finnas med i A-lagstruppen nästa säsong. Detta då 19-årige Alvin Samuelsson har skrivit på ett nytt ettårskontrakt med klubben.

– Alvin känns riktigt sugen. Han har klarat av studenten nu och känner sig redo, konstaterar Jonas Åkerstöm, sportsligt ansvarig i Katrineholm Bandy.

Alvin var en del av A-lagstruppen även förra säsongen, men mest speltid blev det i P18 där han svarade för 13 mål och tolv assist på 13 matcher i Pojkallsvenskan. Nu hoppas han etablera sig i A-laget.

– Ja, det hoppas jag väl att jag ska göra. Vi får se hur det ser ut. Jag ska träna på mycket, så får vi se vart det leder, säger han och beskriver sedan sig själv som spelare:

– Jag har rätt bra spelförståelse. Sedan är jag väl lite sådär halvbra på allting liksom. En ganska komplett spelare skulle jag säga.

Vi välkomnar Alvin in i truppen för nästa säsong! Se hela intervjun med honom i spelaren ovanför artikeln. #VISKATILLBAKA