Skip to content

Ekström mot gamla laget - "Ska bli kul"

29 september 2017

Under lördagen är det dags för A-lagets tredje träningsmatch för säsongen. Detta då man gästar Örebro SK i Behrn Arena.

Efter två jämna träningsmatcher mot allsvenskt motstånd står nu en tredje för dörren. Detta då A-laget under lördagen åker till Örebro för att möta ÖSK i Behrn Arena. Ett ÖSK som inlett försäsongen med 12-2-seger mot Västerås P20-lag samt spelat 5-5 mot samma Västanfors som KB spelade 3-3 mot häromveckan.

– Jag tror att vi kommer att möta ett lag med väldigt hög fart och säkra passningsspelare, så jag tror att det kommer att gå fort på lördag. Men kan vi sätta defensiven så tror jag absolut att vi har en chans att hänga med, säger Jesper Ekström, som förra säsongen spelade i just ÖSK.

– Det är klart att det ska bli kul. Det ska bli väldigt roligt att möta grabbarna igen. Det ska bli skönt att spela i Örebro också. Vi har gjort två matcher i Västerås, så det ska bli skönt att spela i Örebro. Jag tycker att den isen är lite bättre och det är lite kallare där inne, så det blir lite mer bandykänsla, säger "Jeppe".

Truppen till lördagens match består av samtliga spelare som är i fysiskt skick för spel. Det innebär att Emil Andersson och Joakim Olofsson saknas på grund av skada och att Viktor Gogman saknas i sviterna efter sjukdom.

Avslag 12.00 i Behrn Arena! #VISKATILLBAKA

Se hela intervjun med Jesper Ekström i spelaren ovanför artikeln.