Skip to content

Förändringar i A-lagets ledarstab

25 januari 2018

Katrineholm Bandy tvingas under torsdagen meddela om förändringar i A-lagets ledarstab.

Roger Staaf lämnar jobbet som huvudtränare för Katrineholm Bandy efter nästan två säsonger på posten på grund av personliga skäl. Det står klart under torsdagen. Som ersättare till ”Rogga” kommer den assisterande tränaren Andreas Staaf att ta över huvudansvaret säsongen ut med Fredrik ”Lill-Pajen” Johansson som assistent.

 

– Vi vill rikta ett enormt stort tack till ”Rogga” för det enorma arbete han gjort för det här laget sedan våren 2016, säger Jonas Åkerström, sportsligt ansvarig i Katrineholm Bandy, och fortsätter:

 

– Vi tappar en ledare med stor kunskap och ett otroligt stort klubbhjärta, men är samtidigt övertygade om att vi fortfarande har en bra stab för den återstående delen av säsongen på vägen tillbaka mot Bandyallsvenskan.

 

Katrineholm Bandy vill tacka Roger Staaf för hans insatser och önska honom ett stort lycka till framöver.