Skip to content

Inga stora förändringar mot Wadköping - "Har gjort bra grejer hela tiden"

27 januari 2018

Katrineholm Bandys nygamle huvudtränare Andreas Staaf räknar inte med att göra några större förändringar i laget till söndagens bortamöte med Wadköping/Örebro BK.

Söndagens bortamöte med tabelljumbon Wadköping/Örebro BK blir Andreas Staafs första som huvudtränare för Katrineholm Bandy den här säsongen. Detta efter torsdagens förändringar i ledarstaben, men några större förändringar ute på isen räknar "Staafen" inte med att göra direkt.

– Nej, absolut inte. Vi har jobbat med bra grejer hela tiden och vi kommer att fortsätta med det som vi har påbörjat. Så det kommer inte att bli några taktiska ändringar så. Det är detaljer i det som vi kommer att jobba med, precis som man gör hela tiden, så vi kommer att fortsätta jobba vidare på det vi har hållit på med, säger Andreas Staaf.

Söndagens motståndare fick så sent som förra helgen äntligen jubla över säsongens första seger och kanske är det ett aningen pånyttfött Wadköping som kommer till spel i Behrn Arena den här gången. Detta trots att både Simon Husby och Lars Buskqvist lämnat laget för spel med Katrineholm.

– Vi tror att vi kommer att få en snarlik matchbild som vi har haft tidigare mot dem (segrar med 12-1 och 14-3 reds. anm.), där vi får ha mycket boll. Det är vi förberedda på och har en plan för vad vi ska göra då och hur vi ska bete oss. Vi ska nöta på våra grejer och få fart på vårt spel, säger Staaf.

I truppen till söndagens match noteras bland annat att Simon Husby är tillbaka i spel efter den lårkaka han drog på sig i KB-debuten borta mot Derby/Linköping. Däremot saknas bland annat Lars Larsson som haft problem med sjukdom under veckan och Fredrik Öjdahl på grund av arbetsresa.

Matchtruppen mot Wadköping: Henrik Karlsson, Pontus Ekström, Joakim Olofsson, Alvin Samuelsson, Niklas Eriksson, Hugo Klarén, Emil Andersson, Victor Nilsson, Olle Larsson, Lars Buskqvist, Jesper Ekström, Simon Husby, Viktor Gogman, Linus Doktare, Marcus Lagerbäck.

Söndagens match har avslag klockan 17.00 i Behrn Arena och om ni inte har möjlighet att vara på plats så följer ni, som vanligt, matchen bäst via våra sociala medier och på Elitrapport.se.

Se hela intervjun med Andreas Staaf i spelaren ovanför artikeln. #VISKATILLBAKA