Skip to content

Rekordstor seger för A-laget - ”Trycker på hela matchen”

28 januari 2018

Katrineholm Bandy bjöd under söndagen ett målkalas av sällan skådat slag. Detta då Wadköping/Örebro besegrades med otroliga 2-33.

Det var en match som på förhand bara skulle vinnas och Katrineholm Bandy hade tillslut inga som helst problem att avfärda Wadköping/Örebro i Behrn Arena under söndagen. Redan efter sex minuters spel hade Olle Larsson, Hugo Klarén, Lars Buskqvist och Niklas ”Messi” Eriksson sett till att det stod 0-4 på tavlan och det stannade inte där.

 

Tre raka hörnmål följde och när domare Karmsjö tillslut blåste av den första halvleken så hade Emil Andersson precis gjort 0-14 med sitt andra mål för säsongen.

 

– Vi trycker på hela matchen och går för att göra så många mål som vi kan och då blir det såhär. De ger väl upp lite också, så är det ju, men det är skönt för oss för fortsättningen att få såhär många mål, säger Victor Nilsson.

 

Ja, för målen fortsatte att hagla in i den andra halvleken. Niklas ”Messi” Eriksson gjorde tio mål i matchen, Alvin Samuelsson fick sätta sitt första mål i A-lagströjan i tävlingssammanhang och Victor Nilsson fick göra sitt första mål på väldigt länge.

 

– Jag tror inte att jag gjorde någon balja förra året, så det är nog två år sedan faktiskt (skratt). Så det är skönt, konstaterar Nilsson och fortsätter:

 

– Jag får en boll på mittplan och så går jag runt och sätter den i bortre.

 

Matchen slutade tillslut otroliga 2-33 och bland många utropstecken fick Lars Buskqvist göra fyra mål i sin gamla hemmaarena.

 

– Att spela forward i en sådan här match är inte helt enkelt faktiskt. Vi byter mycket jag och Macke (Lagerbäck reds. anm.), men det finns många bra framspelare så jag ser potential i det. Jag hoppas det kan komma lite till, men vi smygstartar lite här så får vi se. Det bränner ju till snart, säger ”Lasse Bush” om sina två första matcher i KB-tröjan och den avgörande del av säsongen som står runt hörnet.

 

Galna statistiken från matchen - Alla målskyttar och passningsläggare: Niklas Eriksson 10+2, Olle Larsson 4+4, Linus Doktare 4+4, Lars Buskqvist 4+3, Marcus Lagerbäck 4+1, Hugo Klarén 2+2, Victor Nilsson 1+6, Viktor Gogman 1+2, Joakim Olofsson 1+1, Emil Andersson 1, Alvin Samuelsson 1, Jesper Ekström 3 ass.

 

Så var matchen - minut för minut >>>

 

Se hela intervjun med Victor Nilsson i spelaren ovanför artikeln och hela intervjun med Lars Buskqvist nedan. #VISKATILLBAKA