Skip to content

KLART: "Messi" stannar i Katrineholm Bandy

22 mars 2018

Katrineholm Bandys poängkung Niklas "Messi" Eriksson har bestämt sig för att stanna i moderklubben. Det nya kontraktet sträcker sig över två säsonger.

Inför förra säsongen valde Niklas "Messi" Eriksson att vända hem till Katrineholm Bandy med målsättningen att ta moderklubben tillbaka till Bandyallsvenskan. Under säsongen var han lagets bäste poängplockare och häromveckan var han med och sköt laget till avancemang.

Nu står det klart att 27-åringen stannar i KB i ytterligare två säsonger. Det nya kontraktet skrevs på under torsdagen.

– Det betyder otroligt mycket för oss. Niklas har varit vår bäste målskytt och han har rutin från såväl Bandyallsvenskan som från Elitserien och frågar vi supportrarna så är det ju en ikon i Katrineholm Bandy. Så det är klart att det är jätteviktigt att få en tidig påskrift från honom och att han känner att han vill vara med på den här resan när vi ska etablera oss i Bandyallsvenskan och på sikt bli ett topplag, säger sportchef Jonas Åkerström.

Niklas själv är även han glad över att det nya kontraktet är påskrivet och klart.

– Det ska bli jätteroligt att spela i Bandyallsvenskan nu när den är omgjord också. Det är en väldigt tuff serie med många bra lag som vi ska möta, säger "Messi".

Se hela intervjun med Niklas "Messi" Eriksson i spelaren ovanför artikeln! #VIÄRTILLBAKA