Skip to content

KLART: Lucas Palm stannar i KB

6 april 2018

Katrineholm Bandy fortsätter att lägga pusselbitar inför nästa säsong i Bandyallsvenskan. Nu står det klart att 18-årige Lucas Palm har skrivit på ett nytt kontrakt med moderklubben.

Lagbygget till säsongen 2018/19 börjar så sakteliga ta form och under fredagen står det klart att den 18-årige högerhalven Lucas Palm har bestämt sig för att stanna i moderklubben i ytterligare en säsong. Detta efter att redan ha samlat på sig två säsonger i Katrineholm Bandys A-lag.

– "Lacke" är en lovande junior och en spelare som vi på sikt tror ska kunna bli en riktigt vass högerhalv för oss i Bandyallsvenskan. Det är en spelare som är väldigt tuff och mogen för sin ålder, säger Jonas Åkerström, sportsligt ansvarig i Katrineholm Bandy.

Lucas själv ser fram emot en utvecklande och tuff säsong i Bandyallsvenskan.

– Det blir ju tuffare så klart. Det blir tuffare motstånd, tuffare konkurrens och det kommer att krävas mer av allihop i laget. Det kommer att krävas en hel del träning och för min del är det bara att kötta på för att försöka ta en plats, säger "Lacke" Palm.

Se hela intervjun med Lucas Palm i spelaren ovanför artikeln.