Skip to content

KLART: Linus Doktare förlänger med KB

18 april 2018

Katrineholm Bandys näst bäste poängplockare under den gångna säsongen, Linus Doktare, har skrivit ett nytt tvåårskontrakt med moderklubben.

Katrineholm Bandys arbete med att förlänga kontrakt med fjolårets spelartrupp har hittat in på upploppsrakan. Under onsdagen har klubben nämligen glädjen att meddela att även poängmaskinen Linus Doktare har skrivit ett nytt tvåårskontrakt med moderklubben och blir därmed den 16:e spelaren som är klar för säsongen 2018/19 i Bandyallsvenskan.

– Linus var en av de viktigaste spelarna för oss att förlänga kontraktet med. Han är en härförare på mittfältet med sitt engagemang och träningsflit. Han personifierar till stora delar Katrineholm Bandy, säger Jonas Åkerström, sportsligt ansvarig i Katrineholm Bandy.

25-årige Doktare säger själv att det aldrig fanns någon direkt tvekan kring att stanna på Backavallen.

– Det har inte varit så stort tänkande, utan det var väl rätt klart att jag skulle förlänga nu när vi gick upp och jag ser fram emot att vara med på en rolig resa som kommer, säger Doktare, som förra säsongen svarade för 64 poäng på 23 matcher.

Se hela intervjun med Linus Doktare i spelaren ovanför artikeln!