Skip to content

Marcus Lagerbäck lämnar Katrineholm Bandy

25 maj 2018

Katrineholm Bandy tvingas idag meddela att anfallaren Marcus Lagerbäck lämnar klubben. Detta på grund av den personliga skäl i kombination med den civila karriären.

För tre år sedan återvände anfallaren Marcus Lagerbäck till moderklubben Katrineholm Bandy efter bland annat en sejour i Norge. Nu står det klart att han lämnar klubben på grund av personliga skäl och en vilja att utveckla den civila karriären. Något han nu åter får chansen att göra i Norge.

– Det är tråkigt att ”Macke” väljer att lämna oss, men samtidigt har vi inte haft något som helst planer att stå i vägen för det som ligger i hans intresse. Vi önskar ”Macke” ett stort lycka till och hoppas att han en dag väljer att återvända till Backavallen, säger Katrineholm Bandys sportsligt ansvarige, Jonas Åkerström.

Lycka till i Norge ”Macke” och välkommen hem när du vill!