Skip to content

Allsvensk upptaktsträff - så gick snacket

24 oktober 2018

Under onsdagen deltog Katrineholm Bandy i Bandyallsvenskans upptaktsträff i Stockholm och nedan får ni en liten smakbit av vad som sades och gjordes.

Katrineholm Bandy var en av 16 allsvenska klubbar som under onsdagen deltog i den årliga upptaktsträffen på Idrottens Hus i Stockholm. Klubben representerades av lagkapten Jesper Ekström, huvudtränare Roger "Gubben" Carlsson och mediaansvarig Martin Gustafsson.

Samtliga klubbar presenterades och intervjuades på scenen, vilket ni kan se i efterhand via följande länk (Bandypuls sändning): https://www.bandypuls.se/artikel/bandy/allsvenskan/repris-bandyallsvenskan-hade-upptaktstraff-se-den-i-repris-har

Utöver det så minglades det friskt mellan klubbarna, segrare tippades och tränare fotograferades (se bild i bildspelet ovan). Noterbart är att Svenska Spels odds placerar Katrineholm Bandy som det lag med näst högst odds att vinna Bandyallsvenskan, och därmed även ett av de lag som är troligast att åka ur. Rejäl tändvätska för oss att motbevisa dem med andra ord.

Utöver Bandyallsvenskans schema under dagens så hade vi även glädjen att presentera A-lagets nya matchtröjor till den kommande säsongen. Urläckra, eller hur! (Bilder i bildspelet ovan)

Mer från upptaktsträffen kommer att komma framöver. Bland annat intervjuades ett antal motståndarlag om hur de ser på säsongen och vad de tror om att ställas mot Katrineholm i vinter.