Skip to content

Klart: Klassikermöte för KB i Allsvenska Supercupen

8 maj 2019

Nu står det klart hur Allsvenska Supercupens gruppspel kommer att se under hösten 2019.

Under onsdagen blev det klart att Skutskärs IF tar den vakanta platsen i Bandyallsvenskan efter att Nitro/Nora valt att avsäga sig in plats och i och med det står det nu klart hur gruppindelningen kommer att se ut till Allsvenska Supercupen i höst.

Till skillnad från i fjol så kommer Katrineholm i år att spela i den "Södra" gruppen och där ställas mot elitseriekvalande Nässjö IF, allsvenskt kvalande Tillberga och mot de gamla rivalerna i Örebro SK. När matcherna kommer att spelas görs upp mellan klubbarna internt och kommuniceras vid ett senare tillfälle.

Övriga grupper:

Öst: Kalix, Tellus, UNIK, Skutskär

Väst: LAIK, Kungälv, Gripen, Boltic 

Mellan: Falun, Rättvik, P&L, Ljusdal 

Slutspelet kommer att, precis som tidigare år förläggas till Behrn Arena, Örebro, och spelas under helgen 12-13/10.

Gruppspelet skall vara färdigspelat senast 8/10.