Skip to content

Klart: Nytt samarbete mellan KB och Eskilstuna BS

18 oktober 2019

Katrineholm Bandy och Eskilstuna BS är överens om ett samarbete rörande fyra KB-spelare för den kommande säsongen.

Katrineholm Bandy och Eskilstuna BS har skrivit utvecklingsavtal rörande tre KB-spelare, vilket ger dessa möjligheten att även spela Division 1-bandy med EBS i vinter. Dessutom skrivs Jacob Bovellán, som nyligen återvänt efter studier i Uppsala, över från Katrineholm Bandy U till grannarna i norra Sörmland.

De tre spelare som berörs av utvecklingsavtalen är Oscar Jepsen och August Andersson-Rask från A-laget samt målvakten Emil Zeijlon från U-laget. Dessa spelare kommer att, obehindrat, kunna representera båda klubbarna under den kommande säsongen.

Katrineholm Bandy önskar spelarna samt Eskilstuna BS all lycka kommande vinter.