Skip to content

Publikinformation för Allsvenska Supercupen och träningsmatch mot IF Boltic

12 oktober 2020

Katrineholm Bandy anger här publikinformation för A-lagets träningsmatch hemma mot Boltic och finalspelet i Allsvenska Supercupen.

På grund av rådande regler och restriktioner informerar Katrineholm Bandy härmed om vad som gäller för publik på A-lagets träningsmatch mot IF Boltic fredagen den 16/10 och finalspelet i Allsvenska Supercupen 17-18 oktober.

  • Publikinformation Katrineholm Bandy A - IF Boltic Fredag 16 oktober 19.00: Föreningen ämnar kunna ta emot maximala 50 personer i publik till matchen. Säsongskortsinnehavare (privat- och företagskort) har möjlighet att reservera plats genom att kontakta Martin Gustafsson på 073-716 19 76. Först till kvarn gäller. Samma kontaktuppgifter gäller dig som önskar skaffa säsongskort.

  • Har ditt företag säsongskort i ert samarbetsavtal som inte är uthämtade? Kontakta tidigare nämnda kontaktperson.

  • Tidigare år har fri entré gällt för barn under 16 år. Så är även fallet nu, men även dessa behöver ni kontakta föreningen för att kvittera ut ett säsongskort för att därefter kunna föranmäla sig till matchen.

  • Är du i riskgrupp för COVID-19 eller känner dig minsta krasslig - STANNA HEMMA!

 

  • Publikinformation Allsvenska Supercupen 17-18 oktober: Föreningen ämnar kunna ta emot maximala 50 personer i publik på matcherna. Biljetter förköpes via Martin Gustafsson, 073-716 19 76, och det är först till kvarn som gäller. Observera att vi endast säljer biljetter per speldag och att varje biljett och dag kostar 100kr. Betalning görs i samband med anmälan.

  • Endast arbetande funktionärer och föranmäld publik kommer att få vistas i arenan. Spelare och ledare i deltagande lag som inte spelar för tillfället eller andra personer kommer inte att ha tillgång till arenan.

  • Är du i riskgrupp för COVID-19 eller känner dig minsta krasslig - STANNA HEMMA!