Skip to content

Dags för Svenska Cupen Ungdom i Katrineholm

7 oktober 2021

Katrineholm Bandy arrangerar i helgen Svenska Cupen Ungdom för P17- och P19 bredd-lag. En fullspäckad turnering där fem lag slåss om ära och heder i heta tävlingsmatcher.

Kommande helg bjuder Katrineholm Bandy, tillsammans med Svenska Bandyförbundet, in till Svenska Cupen Ungdom för P17- och P19 bredd-lag i Kronfågel Arena. Under lördagen och söndagen kommer fem lag att ställas mot varandra i heta tävlingsmatcher för att bevisa sig inför det stundande seriespelet. Samtliga matcher kommer att tv-sändas på bandyplay.se och under hela helgen är det fri entré i arenan.

Hemmalaget Katrineholm Bandy kommer till spel med ett P19 bredd-lag tillsammans med Västerås Bandy och kommer att ställas mot IF Boltic Karlstad P19, IFK Vänersborg P17, Villa Lidköping P17 och Västerås SK/TB Västerås P17. Matcherna spelas över 2x30 minuter och cupen spelas i ett seriespel där alla möter alla. Svenska Cupen Ungdom är Svenska Bandyförbundets turnering och spelas som en breddturnering där det inte finns något fortsättningsspel eller slutspel att avancera till.

Se hela cupen för 99kr på bandyplay.se >>

Vill du köpa enskilda matcher för 39kr/st - hitta din match i tablån på bandyplay.se här >>

Hör vad P19-tränaren Thomaz Doktare och spelaren Wilhelm Bäck har att säga inför cupen i spelaren nedan: