Skip to content

Här är Katrineholm Bandys historiska matchtröjor 21/22

29 oktober 2021

Efter 14 år som randiga kliver Katrineholm Bandy nu in i en ny era. Detta då föreningen under fredagen presenterar A-lagets nya matchtröjor för säsongen 2021/22.

Det sägs att ränderna aldrig går ur och det gör de inte heller. Vår likvärdigt röda och blåa historia kommer alltid att spegla sig i våra färger och vara vår identitet, men design och identitet är inte alltid samma sak. Ett ansiktslyft var på sin plats efter att föreningen senast bytte grunddesign på sina matchställ för åtta år sedan och nu står vi här med resultatet. Matchställen till säsongen 2021/22 för Katrineholm Bandys A-lag. Under nästa år kommer föreningen även att implenetera samma grunddesign på samtliga ungdomslags tröjor.

Vad är då det unika med de nya tröjorna? Ja, utöver det uppenbara faktum att det blir första gången i föreningens historia som vi inte spelar i randigt så har fokus legat på att ge fokus och utrymme för det vi brinner mest för vid sidan av isen - Katrineholmsandan. Bandysveriges första CSR-projekt har blivit en minst lika stor del av vår identitet som ränderna och vi vill bli ännu bättre på att visa upp vårt arbete och engagemang för vår stad. Vi ger tillbaka till Katrineholm. Till våra barn, till våra behövande och till alla våra supportrar. Katrineholm är bandy och Katrineholmsandan är symbolen för hur bandyn bryr sig om Katrineholm.

– Det känns jättebra att vi har kunnat reservera den bästa exponeringen vi har att erbjuda till någonting som är så viktigt för oss som Katrineholmsandan och att vi dessutom tycker oss ha hittat en stilren och smakfull design på tröjorna. Det är samma rödblåa blandning, men på ett annat sätt och vi tror verkligen att det här är ytterligare ett steg i att stärka föreningens varumärke, säger Martin Gustafsson, kommunikationsansvarig i Katrineholm.

Föreningen vill rikta ett stort tack till KOSA och till Tobias Sterner för hjälp med design och framtagande av tröjorna.

Vill du ha en egen matchtröja på dig på läktaren i vinter? Kanske en med ditt eget namn och nummer? Det fixar vi! Fram till och med söndagen den 7 november kan du, via länken nedan, gå in och beställa din helt unika matchtröja. Säkra ditt unika exemplar eller kanske köp en i julklapp till någon du tycker om för bara 649kr!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL TRÖJBESTÄLLNINGEN >>

Vid frågor om tröjorna eller om din beställning - kontakta Martin Gustafsson på martin.gustafsson@kvbs.se eller 073-716 19 76.