Skip to content

Publik- och biljettinformation per 12 januari

10 januari 2022

Med anledning av rådande restriktioner informerar Katrineholm Bandy härmed om att följande gäller tills vidare i anslutning till föreningens samtliga matcher.

Måndagen den 10 januari uppdaterade regeringen och Folkhälsomyndigheten de restriktioner som gäller för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar. Detta omfattar vår förenings tävlings- och matchverksamhet och får i nuläget följande konsekvenser för dig som besökare:A-lagsmatcher:- Publikkapaciteten i arenan sänks till 300 sittande åskådare- Sällskap om max 8 personer får sitta tillsammans på läktaren. Mellan alla sällskap gäller avstånd om 1 meter i vardera riktning- Säsongskortsinnehavare är garanterade sina platser fram till 15 minuter innan matchstart. Ej uthämtade biljetter kommer då att vara till allmän försäljning i entrén- Med anledning av ovanstående kommer i nuläget endast 60 lösbiljetter finnas till försäljning till varje match. För att vara säker på att du får en biljett förköper du denna på biljett.katrineholmbandy.se, i förbutiken på ICA Maxi Katrineholm, på Plus Katrineholm (turistbyrån), på Jürss Spel & Tobak eller genom att kontakta kansliet på 0150-121 30.- Vaccinpass och legitimation är obligatoriskt för dig över 18 år. Personer över 18 år som saknar vaccinationsbevis kommer att nekas inträde i arenan. För frågor angående eventuell återbetalning av köpt biljett - se kontaktuppgifterna längst ner i artikeln.U-lagsmatcher, ungdomsmatcher och poolspel:

- Publikkapaciteten i arenan är även här 300 sittande åskådare

- Sällskap om max 8 personer får sitta tillsammans på läktaren. Mellan alla sällskap gäller avstånd om 1 meter i vardera riktning

- Vaccinpass och legitimation är obligatoriskt för dig över 18 år. Personer över 18 år som saknar vaccinationsbevis kommer att nekas inträde i arenan. Vid poolspel där spelare och ledare kan befinna sig på läktaren mellan matcher gäller även där obligatoriskt vaccinpass för samtliga över 18 år.

Vaccinpass hämtar du gratis och enkelt via någon av länkarna nedan.

Ladda ner ditt vaccinationsbevis med Bank-ID >>

Så beställer du ett vaccinationsbevis utan Bank-ID >>

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ SOM ÅSKÅDARE:

  • Ta med giltigt vaccinationsbevis SAMT giltig legitimation till arenan.

  • Kom i god tid. I och med att det nu är mer än bara en matchbiljett som ska kontrolleras finns risk för köbildning.

  • Gå aldrig på match om du känner av symptom av Covid-19 och du inte har testat dig.

  • Testa dig om du känner av symptom – oavsett om du är vaccinerad eller ej.

  • Visa respekt och hänsyn gentemot varandra och gentemot de ideellt arbetande inom klubben som gör sitt bästa för att hantera situationen så smidigt som möjligt.

Läs mer om aktuella rekommendationer från Folkhälsomyndigheten >>

Vid frågor:

Entré, biljetter, hantering på plats i arenan:
Peter Öjdahl
peter.ojdahl@gmail.com
070-571 90 96

Kommunikation, press, övrigt:
Martin Gustafsson
martin.gustafsson@kvbs.se
073-716 19 76