Skip to content

Klart: Så spelas Bandyallsvenskan 22/23

16 juni 2022

Förberedelserna inför en ny säsong fortsätter och nu står det klart hur spelschemat för Bandyallsvenskan säsongen 2022/23 kommer att se ut.

En ny allsvensk bandysäsong närmar sig med stormsteg och ett Katrineholm under Jari Hyttinens ledning har siktet inställt på framgång. Nu står det klart hur laget kommer att spela sina matcher kommande säsong och bland russinen i spelschemakakan hittar vi bland annat en välsmakande hemmapremiär mot IF Boltic den 29 oktober och ett lika efterlängtat som glödhett annandagsmöte med rivalerna Örebro SK i Kronfågel Arena.

– Det har hänt, och kommer att hända, mycket med laget till kommande säsong, så det är klart att vi ser fram emot en ny spännande säsong med tillförsikt. Självklart har vi alla längtat efter en säsong som inte präglas av restriktioner och hinder och där vi istället kan fokusera på att fylla vår suveräna arena till bredden så ofta som möjligt. Det är nu vi på allvar ska visa att vi har en ny borg dit ingen kommer och hämtar poäng utan en rejäl kamp, säger Jonas Åkerström, sportchef i Katrineholm Bandy.

Se hela det allsvenska spelschemat HÄR och grafik över alla Katrineholm Bandys matcher nedan: