Skip to content

Klart: Här är A-lagets nya ledarstab

8 juli 2022

Sedan tidigare står det klart att Jari Hyttinen är ny huvudtränare för Katrineholm Bandys A-lag och att han vid sin sida får Thomaz Doktare. Nu står det även klart hur den övriga ledarstaben kommer att se ut.

Efter tillsättningen av Jari Hyttinen som ny huvudtränare för Katrineholm Bandys A-lag har föreningen arbetat med att ge finländaren en stark stab vid sin sida. Thomaz Doktare blev tidigt klar som assisterande tränare, men nu står det även klart hur det övriga teamet kommer att se ut under säsongen 2022/23.

Kvar från tidigare ledarstab blir Patrik Nilsson och Martin Silow på materialsidan och även Micael Eriksson. Den sistnämnde går dock från rollen som videoanalytiker till att istället ta det administrativa huvudansvaret som koordinator och lagledare.

Nya i gänget blir Johan Danielsson, som kompletterar Patrik och Martin på materialsidan, fystränare Christer Johansson och dessutom välkomnas trotjänaren Roger Staaf tillbaka in i A-laget, men nu i en roll som målvaktstränare.

– Vi är väldigt nöjda med den stab vi lyckats sätta ihop. Det är en perfekt blandning mellan stor kunskap, erfarenhet och förmågan att få spelarna att trivas i omklädningsrummet. Det här är personer som känner merparten av killarna och föreningen väl och som lägger ner enormt mycket själ och hjärta i sitt arbete, så det kommer verkligen att underlätta jobbet med att få bästa möjliga sportsliga resultat i vinter, säger Jonas Åkerström, sportchef i Katrineholm Bandy.

Lagbygget för säsongen 2022/23 per den 8 juli 2022:

Joel Rydergren
Niklas Eriksson
Jesper Ekström
Linus Doktare
Gustav Mattsson
Gustaf Doktare
Olle Ekholm
Gustav Danielsson
Jonathan Hyttinen (NY)
Henri Mattila (NY)
Jere Korhonen (NY)
Joonatan Irtamo (NY)
Simon Blomqvist (NY)
Marcus Mårtensson (NY)
Axel Hansson (NY)
Ville Hämäläinen (NY)
Esko Liukkonen (NY)

Ledare:
Jari Hyttinen, huvudtränare (NY)
Thomaz J Doktare, assisterande tränare (NY)
Roger Staaf, målvaktstränare (NY)
Micael Eriksson, koordinator
Patrik Nilsson, material
Martin Silow, material/slip
Johan Danielsson, material/slip (NY)
Christer Johansson, fystränare (NY)