Skip to content
Katrineholm Bandy bjuder in spelare med allsvenska ambitioner till träningsvecka i slutet av juni.
FOTO: Tobias Sterner

Träna med KB:s A-lag på stor is - chans att visa upp sig

7 juni 2023

Är du bandyspelare och vill du visa att du håller allsvensk nivå? Ta då chansen att träna med Katrineholm Bandys A-lag på stor is under vecka 26.

Försommarvärmen är härlig, men vi närmar oss också raskt en ny bandysäsong. I Kronfågel Arena, Katrineholm, kommer isen ligga blank till midsommar och direkt därefter är det dags för föreningens A-lag att rivstarta försäsongen på stor bana med en intensiv träningsvecka. En träningsvecka som du nu kan få vara med och visa upp dig på.

Katrineholm Bandy bjuder härmed in dig som är bandyspelare med allsvenska ambitioner till att vara med vårt A-lag under hela träningsveckan på stor is i slutet av juni. Ett fint tillfälle både för dig att visa upp dig i en allsvensk miljö, men även för föreningen att få upp ögonen för nya intressanta spelare.

Såhär ser schemat för träningsveckan ut:

Måndag 26 juni - 17.00-18.30: Isträning + hopptest
Tisdag 27 juni - 09.00-10.00: Isträning (frivillig)
Tisdag 27 juni - 17.00-18.30: Isträning + Test 20min
Onsdag 28 juni - 17.00-18.30: Isträning
Torsdag 29 juni - 19.00-20.30: Isträning
Fredag 30 juni - 09.00-10.00: Isträning (frivillig)
Fredag 30 juni - 17.20-18.30: Isträning

Utöver den faktiska träningen på is kommer du även få möjlighet till möten med både tränare och sportslig ledning i klubben för såväl individuell feedback som att få lära dig mer vad som krävs för att bli en allsvensk bandyspelare.

För att vara med fyller du i formuläret som är länkat nedan och gör en intresseanmälan. Vi kontaktar därefter de spelare som vi bedömer vara mest intressanta för att slutgiltigt bjuda in till träningsveckan. Oavsett ålder eller om din meritlista sedan tidigare är lång eller kort ser vi ambition, träningsvilja och ett driv att hela tiden utvecklas som främsta kvalificerande egenskaper.

Varmt välkommen in med din ansökan senast fredag den 16 juni. Antagna kommer att kontaktas löpande.

FORMULÄR FÖR INTRESSEANMÄLAN >>

Vid frågor - kontakta Jonas Åkerström, sportchef: sport@kvbs.se.