Skip to content
Bandis, haren som sprider glädje och gemenskap på bandyplanen.
FOTO: Bandyförbundet

Snöra på skridskorna – nu börjar Skridskokul och Bandykul igen!

27 september 2024

Snart fylls isen av glädje och skratt när Katrineholm Bandy drar igång Skridskokul och Bandykul för alla barn som vill lära sig åka skridskor och spela bandy. Här erbjuds en lekfull miljö där barnen kan utveckla sina skridskofärdigheter och hitta nya vänner. Oavsett om ditt barn är nybörjare eller redan van vid isen, är alla välkomna!

Nu är det äntligen dags för både gamla och nya deltagare att återigen inta isen när Skridskokul och Bandykul startar hos Katrineholm Bandy. Här får barnen chansen att lära sig åka skridskor i en rolig och lekfull miljö, samtidigt som de skapar nya vänskapsband på isen.

Bandykul

På söndag den 29 september kl. 10:00 drar Bandykul igång! Till bandykul är alla som redan kan ta sig fram på skridskor välkomna. Fokus ligger på skridskoåkning kombinerat med boll och klubba, men även mycket lek och rörelseträning. Genom att leka och ha kul tillsammans lär sig barnen de första grunderna i bandy och skridskoåkning. Träningen hålls på torsdagar kl. 17:30 och söndagar kl. 10:00.

Vill du läsa mer om Bandykul och se hela schemat för säsongen? Klicka här 

Skridskokul

För de som vill lära sig grunderna i skridskoåkning startar Skridskokul söndagen den 6 oktober kl. 10:00. Här kan alla barn vara med, oavsett förkunskaper. I en trygg och lekfull miljö får barnen utveckla sin balans och trygghet på isen genom lek och rörelse.

Skridskokul är perfekt för att skapa en grund för fortsatt skridskoåkning och för att få barn att känna sig bekväma på isen. Vill du läsa mer om skridskokul och se schemat för säsongen? Klicka här

Bandis

Under vintern kommer den charmiga harungen Bandis att gästa Skridskokul och Bandykul vid något tillfälle för att sprida glädje bland barnen. Redan nu kan ni lära känna Bandis genom att läsa eller lyssna på hennes saga om hur hon lärde sig åka skridskor med lite magisk hjälp från en klok uggla. Sagan är sju minuter lång och handlar om vänskap, envishet och att våga tro på sig själv. Ni hittar den här.

Anmälan

För att anmäla ditt barn till Skridskokul eller Bandykul, klicka här. Kostnaden är enbart 200kr/barn (engångskostnad) och då ingår deltagaravgift samt medlemskap i föreningen plus att vi bjuder er föräldrar på en kopp kaffe vid varje tillfälle!

Saknar ditt barn skridskor eller hjälm? Ingen fara, vi lånar ut utrustning utan extra kostnad. Det ända du behöver göra är att maila info@kvbs.se senast torsdagen den veckan som ditt barn ansluter och berätta vilken storlek på skridskor ditt barn behöver så ser vi till att du får låna skridskor och hjälm!

Vi ser fram emot en rolig och lärorik säsong tillsammans på isen!