Skip to content

Nyhetsarkiv: April 2017

KLART: Linus Doktare förlänger med KB

25 april 2017

Katrineholm Bandy har idag glädjen att meddela att A-lagets skyttekung från den gångna säsongen, Linus Doktare, har skrivit på ett nytt ettårskontrakt med klubben.

KLART: Lars Larsson förlänger med KB

21 april 2017

Katrineholm Bandy har under fredagen glädjen att meddela att mittfältsmotorn Lars Larsson, 22, har skrivit på ett nytt treårskontrakt med klubben.

KLART: Lucas Palm förlänger med KB

18 april 2017

Efter några dagars påskledighet fortsätter vi nu att skicka ut strålande nyheter inför nästa säsong. Den här gången är det att 17-årige Lucas Palm har skrivit ett nytt ettårskontrakt med klubben.

KLART: Viktor Nilsson stannar i KB

13 april 2017

För fjärde dagen i rad har Katrineholm Bandy glädjen att presentera en nyhet kring truppen till nästa säsong. Den här gången är det Viktor Nilsson, 23, som har skrivit på för tre nya år.

KLART: Henrik Karlsson förlänger med KB

12 april 2017

Spelartruppen till säsongen 2017/18 har nått tvåsiffriga numerärer. Detta då det nu står klart att vår egen "Kung Henrik" vaktar kassen i ytterligare en säsong.

KLART: Viktor Gogman förlänger med KB

11 april 2017

Lagbygget till säsongen 2017/18 är nu uppe i nio spelare. Detta då straffkungen Viktor Gogman har kritat på för tre nya år.

KLART: Niklas “Messi” Eriksson tillbaka i KB

10 april 2017

Årets första stjärnvärvning är i hamn och det är inte vilken värvning som helst. Niklas “Messi” Eriksson lämnar nämligen Elitserien och Tillberga för att komma hem till Backavallen igen.

KLART: Marcus Lagerbäck stannar i KB

7 april 2017

En sjunde kontraktsförlängning är klar inför säsongen 2017/18. Katrineholm Bandy och Marcus Lagerbäck är överens om ett treårskontrakt.

KLART: Joakim Olofsson förlänger med KB

6 april 2017

Lagbygget inför nästa säsong fortsätter. Nu står det klart att försvarsklippan Joakim Olofsson har skrivit ett treårskontrakt med Katrineholm Bandy.

KLART: Hugo Klarén förlänger med KB

4 april 2017

Katrineholm Bandy har förlängt kontraktet med ännu en egenfostrad ung talang. Den här gången handlar det om 17-årige Hugo Klarén.

  • «
  • »