Skip to content

Nyhetsarkiv: December 2016

Doktare räddade poäng i Jönköping

30 december 2016

Tiden var på väg att rinna ut och poängen på väg att gå förlorad. Då klev Linis Doktare och räddade en poäng till Katrineholm Bandy borta mot Jönköping Bandy.

Klart: KB lånar Nöjd back från Edsbyn

29 december 2016

Katrineholm Bandy förstärker laget inför kvällens bortamöte med Jönköping Bandy IF. Detta då försvararen Jeremy Nöjd lånas in från Edsbyns IF.

Falu BS vann Skobes Cup efter makalös vändning

28 december 2016

För första gången någonsin står Falu BS som vinnare av Skobes Cup i Katrineholm. Detta efter helt osannolik vändning i finalen mot Blåsut BK.

Äntligen seger - KB vann annandagsfesten

26 december 2016

Det har varit tunnsått med segerjubel på Backavallen under vintern, men under annandagseftermiddagen fick äntligen A-laget jubla för första gången den här säsongen.

Taggat A-lag inför annandagen - "Det är ju heligt"

24 december 2016

Det har blivit dags för den mest klassiska av bandymatcher - annandagsbandyn. En match som killarna i A-laget ser fram oerhört mycket emot.

Dags för 19:e upplagan av Skobes Bandycup

23 december 2016

På annandag jul är det dags för en riktig tradition på Backavallen. Då invigs nämligen den 19:e upplagan av Skobes Bandycup - där de bästa U14-lagen i Sverige gör upp om vandringspokalen.

Andreas Staaf in i ledarstaben - "Ska bli jättekul"

22 december 2016

Katrineholm Bandy förstärker A-lagets ledarstab. Detta med ett välbekant ansikte i form av Andreas Staaf.

P18 upp i serieledning - "Var inget snack"

21 december 2016

Bättre sent än aldrig så kommer här en sammanfattning av vad våra briljanta ungdomslag presterade den gångna helgen. En helg som till största delar bestod av glädje.

Hollsteins dubbel räckte inte mot LAIK - "Jävligt surt"

18 december 2016

Det var på väg att bli en favorit i repris på Backavallen under söndagen då A-laget frenetiskt jagade poäng i slutminuterna, men den här gången räckte det inte hela vägen fram.

Förlust i Karlstad - "Var riktigt irriterad"

17 december 2016

En tajt och väldisciplinerad defensiv skulle ge resultat. Det gjorde den, men dessvärre för Katrineholm Bandys del bara i en dryg halvlek borta mot IF Boltic.