Skip to content

Nyhetsarkiv: April 2019

LIVE 2/5 18.30 - KB presenterar nyförvärv

30 april 2019

Katrineholm Bandy livesänder en presskonferens från Backavallen där klubben ämnar presentera vårens andra nyförvärv.

KLART: Philip Zander blir KB-spelare

25 april 2019

Den 22-årige målvakten Philip Zander är numera Katrineholm Bandys spelare. Efter att förra säsongen ha varit i klubben på ett utvecklingsavtal med Eskilstuna BS har smålänningen nu skrivit ett tvåårskontrakt med KB.

Stjärnkliniken ny partner till Katrineholm Bandy

17 april 2019

Katrineholm Bandy har idag glädjen att presentera Stjärnkliniken som ny samarbetspartner rörande träning och rehabilitering.

Linus Bodeström lämnar Katrineholm Bandy

16 april 2019

Efter att ha återvänt till Katrineholm Bandy inför den gångna säsongen står det nu klart att Linus Bodeström återigen lämnar klubben.

KLART: Hellqvist förlänger med KB

9 april 2019

Efter att ha kommit hem till Katrineholm inför förra säsongen står det nu klart att mittfältaren Robin Hellqvist väljer att förlänga sitt kontrakt med moderklubben.

KLART: Skyttekungen stannar i KB

5 april 2019

Efter en imponerande allsvensk comebacksäsong med bland annat 30 mål på sitt personliga konto så står det nu klart att Linus Doktare stannar i Katrineholm Bandy.

KLART: Olofsson förlänger med KB

4 april 2019

Katrineholm Bandy har idag glädjen att meddela att en av A-lagets defensiva stöttepelare har bestämt sig för att spela vidare i klubben. Detta då Joakim Olofsson har skrivit på ett nytt tvåårskontrakt med klubben.

KLART: Andersson-Rask skriver A-lagskontrakt

3 april 2019

Katrineholm Bandy fortsätter att producera egenfostrade talanger till föreningens allsvenska A-lag. Senast i raden är 18-årige August Andersson-Rask som nu skrivit ett treårskontrakt med A-laget.

  • «
  • »