Skip to content

Nyhetsarkiv: November 2018

"Löjjan" lovar läckra mål - "Det är målgaranti"

30 november 2018

Katrineholm Bandy jagar nya poäng i Bandyallsvenskan i helgen och det genom att testa rutinerade Fredrik "Löjjan" Öjdahl i en ny roll.

Följ Bandyallsvenskan på Bandypuls – se #lördagsmatchen

29 november 2018

Bandypuls och Bandyallsvenskan har ingått ett stort samarbete. 50 matcher från serien kommer att sändas på Bandypuls – med en storsatsning på en match varje lördag.

Händer i veckan V.48 - Späckad helg på Vallen

28 november 2018

November blir december och bandysäsongen är i full gång. Här ger vi er en fullständig genomgång av alla våra lags matcher kommande helg.

Sammanfattning V47 - "En grym laginsats"

27 november 2018

Bättre sent än aldrig så är katrineholmbandy.se tillbaka med de uppskattade sammanfattningarna av allt som hänt våra ungdomslag under den gångna veckan.

Ny tung förlust - "Det kan inte fortsätta såhär"

25 november 2018

Det blev ingen rolig avslutning på bortaturnén för Katrineholm Bandy. Söndagens möte med Åby/Tjureda slutade nämligen med förlust 8-4 (4-1).

Tung start på bortaturnén - "Det är då vi förlorar matchen"

24 november 2018

Det blev en tung start på helgens bortaturné för Katrineholm Bandy då Lidköpings AIK gick segrande ur lördagens batalj med 8-6 (2-2).

Roadtrip väntar för A-laget - "Då är det kul att umgås"

23 november 2018

För första gången av fem den här säsongen ska Katrineholm Bandys A-lag i helgen spela dubbla matcher, men det i sig är ingenting som oroar tränaren Roger "Gubben" Carlsson.

HÄNDER I VECKAN V.47 - Hemmapremiär för U14

23 november 2018

Bandysäsongen är i full gång och nu ger vi er åter full koll på allt som händer för samtliga våra lag under den kommande helgen.

Uppdatering rörande skadeläget

20 november 2018

Med anledning av den senaste tidens skadeproblematik i A-laget vill Katrineholm Bandy härmed räta ut några av de frågetecken som tidigare funnits.

Skrällseger mot AIK - "Jävligt skönt att studsa tillbaka"

17 november 2018

Katrineholm Bandy är tillbaka på vinnarspåret i Bandyallsvenskan. Detta efter att seriefavoriterna AIK besegrats med 6-5 hemma på Backavallen under lördagen.