Skip to content

Nyhetsarkiv: Mars 2016

De kan prisas på Bandygalan - av hemlig gäst

30 mars 2016

På fredag kväll är det dags för Katrineholm Bandys årliga Bandygala på Hotell Statt och nu har vi glädjen att presentera de nominerade i de olika kategorierna.

Påskpresenten: Plan och Karlsson stannar i KB

26 mars 2016

Påsken är här och med det ett glädjebesked från Katrineholm Bandy. Nämligen att både Rasmus Plan och Henrik Karlsson har skrivit på nya ettårskontrakt med klubben.

Lyckliga vinnare fick se SM-finalen i bandy

21 mars 2016

Under lördagen fick tre stycken lyckliga vinnare av Kommunfrågan, som vi och Katrineholms Kommun hade i samband med Annandagsbandyn, följa med på SM-finalen i bandy på Tele2 Arena. Resa, match och mat tycktes allt uppskattas mycket och det var glada miner när sällskapet återvände till Katrineholm framåt kvällen. På bilden (från vänster): Niklas Eriksson, KB, vinnare Hans Claesson med fru & Poyan Sandnell, KB. Saknas på bilden gör vinnaren Michael Alm.

Lindén inför SM-finalen - "Kommer bli så sjukt mäktigt"

15 mars 2016

Katrineholmsfostrade Hampus Lindén har tillbringat de tre senaste säsongerna på bandygymnasiet i Edsbyn och på fredag får han kröna den perioden med en SM-final på Tele2 Arena med Edsbyns P20-lag. Vi träffade honom för att prata upp matchen, summera skoltiden och även blicka in i framtiden.

Information inför Bandyfinalresan

11 mars 2016

Katrineholm Bandy kommer att åka med 3 bussar till Bandyfinalen på Tele2 Arena, lördagen den 19 mars. Samling på Backavallens parkering SENAST kl. 11.45, bussarna kommer att avgå kl. 12:00. Alla ungdomsspelare ska ha sina matchtröjor på sig och alla ledare ska sina klubbjackor (vinröd/blå). Ev. frågor, kontakta kansliet på telefon 12130.

Innebandy på onsdagar

10 mars 2016

Innebandy för spelare i U-laget, P18 och P16 på ONSDAGAR kl 20:00-21:00 i Järvenhallen. Vi kör igång från och med onsdag 16/3 till och med 15/6. Ombyte på Backavallen. Välkomna!

Hemmalaget segrade i Olssons Cup - "Det är bara skitkul"

7 mars 2016

Under lördagen avgjorde den nionde upplagan av Olssons Cup (tidigare Djulöbadets Camping Cup) på Backavallen och Vetlanda BK U9 samt Katrineholm Bandy U11 fick tillslut äran att lyfta varsin pokal.

21 lag spelar Olssons Cup på Backavallen

3 mars 2016

Under lördagen är det dags för den nionde upplagan av Katrineholm Bandys 7-mannacup, Olssons Cup (tidigare Djulöbadets Camping Cup).

Detta händer vecka 9

2 mars 2016

Varje vecka samlar Katrineholm Bandy lagens matcher, cuper och poolspel på hemsidan. Detta är sista helgen för säsongen som ni har chansen att ta er ner till Backavallen för att se bandymatcher. P18 spelar sin sista match i Pojkallsvenskan på torsdag, hemma mot Örebro. På lördag spelas den 9:e årgången av Olssons Cup (f.d. Djulöbadets Camping Cup). 21 deltagande lag spelar matcher från kl 9:00 fram till kl 18:05. På söndag spelar U12/14 sista rundan i U14 slutspelet hemma på Backavallen. På söndag har våra minsta i Bandykul avslutning med match mot föräldrarna.

Summering vecka 8

1 mars 2016

Den gångna veckan var det bara vårt U12/14 lag som spelat match. Sedan var det givetvis den traditionsenliga teknikmärkestagningen på sportlovet. Till denna säsong startade vi upp även teknikmärkestagning för dom lite yngre i Bandykul (upp till 8 år), som körde sin banor på rinken i fredags.

  • «
  • »