Skip to content

Nyhetsarkiv: November 2016

En bra halvlek räckte inte - "Får inte tag i bollen"

29 november 2016

Ett fall framåt, men utan att räcka hela vägen. Så blev utfallet för Katrineholm Bandy i tisdagens hemmamöte med IFK Motala.

Ny succéhelg för ungdomslagen

29 november 2016

Katrineholm Bandys ungdomslag fortsätter att rosa marknaden i säsongsinledningen. I helgen blev det, för andra helgen i rad, inte en enda förlust.

Inför klassikermötet - "Det kan passa oss bättre"

28 november 2016

Det har blivit dags för en riktig klassiker på Backavallen. Detta då serieledande IFK Motala kommer på besök under tisdagskvällen.

Lisell tillbaka på "Vallen" - "Aldrig vunnit mot KB"

28 november 2016

Det blev visserligen bara en säsong i Katrineholm för Köpingssonen Eric Lisell, men när han under tisdagen återvänder till Backavallen med sin nya klubb, IFK Motala, så är det med blandade känslor. (FOTO: Johan Eklöf)

Förlust mot Blåsut - "Svider något enormt"

26 november 2016

Säsongens första seger får fortsätta vänta på sig. Under lördagen blev det nämligen förlust med 4-3 för A-laget borta mot Blåsuts BK.

Säsongens första bortamatch - "Hoppas föra spelet mer"

25 november 2016

Katrineholm Bandy fortsätter jakten på säsongens första seger och nästa chans till två poäng är även säsongens första på bortaplan.

En kär bandyvän har lämnat oss

23 november 2016

Katrineholm Bandy har sorg. Detta efter att ha nåtts av beskedet att klubbens tidigare fystränare, Gunnar Andersson, avlidit under tisdagen efter en tids sjukdom.

Succéhelg för ungdomslagen - idel segrar

21 november 2016

Det blev en lyckad helg för Katrineholm Bandys ungdomslag. Såväl P14 som P16 och P18 gick vinnande ur sina respektive matcher.

Förlust hemma mot Nässjö - "Det är nästan katastrof"

19 november 2016

Säsongens första seger får vänta på sig. Under lördagen visade sig gästande Nässjö vara en allt för stor utmaning för Katrineholm Bandy.

Olle Larsson tror på jämn drabbning hemma mot Nässjö

18 november 2016

Säsongens andra hemmamatch står för dörren för A-laget och det gör även säsongens andra hemmamöte mot småländskt motstånd. Detta då Nässjö IF gästar under lördagen.