Skip to content

Nyhetsarkiv: Januari 2015

Första mötet med HT Bandy - "Lite perkele och sånt"

30 januari 2015

Jakten på kvalplatserna till Elitserien går vidare och under lördagen gästar HaparandaTornio Backavallen för lagens första möte för säsongen.

Ilskan efter viktiga segern - "Hade kunnat spåra ordentligt"

28 januari 2015

Katrineholm Bandy tog en mycket viktig seger i toppen av Allsvenskan Norra hemma mot UNIK på onsdagen, men efterspelet präglades av en mycket irriterad stämning.

Ny tuff toppmatch då UNIK gästar Vallen

28 januari 2015

De viktiga toppmatcherna avlöser varandra för Katrineholm Bandy och efter en tuff drabbning med Tellus på Zinkensdamm väntar nu hemmamöte med UNIK på Backavallen.

Summering v 4 - Lyckats poolspel på "Vallen"

27 januari 2015

Katrineholm Bandys framtid ser riktigt ljus ut. Detta mycket tack vare vårt underbart obesegrade U9-lag som i helgen arrangerade poolspel på Backavallen.

Detta händer under vecka 5

26 januari 2015

Varje vecka samlar Katrineholm Bandy lagens matcher, cuper och poolspel på hemsidan. Den här veckan kan vi se fram mot dubbla A-lagsmatcher och ett par ungdomsmatcher på Backavallen.

Öjdahl poängräddare på Zinken - "Var bara att skjuta"

24 januari 2015

Seriefinalen mellan IK Tellus och Katrineholm Bandy blev precis den tajta match som förutspåtts och när slutsignalen gick visade resultattavlan "bara" 1-1.

Seriefinal på Zinken - "Kommer bli ett jävla krig"

23 januari 2015

Under lördagen gästar Katrineholm Bandy serieledande IK Tellus på Zinkensdamm i en seriefinal som utlovar mycket känslor och vilja i kampen om topplaceringarna.

Klarén till regionsturneringen - "Mycket bättre motstånd"

23 januari 2015

I helgen är det dags för landets allra bästa 16-åringar att samlas i Västerås för att mäta sina krafter inför nästa års landslagsuttagningar och med på lägret finns vår egen Hugo Klarén.

Summering v 3 - "Nästa år tar vi bucklan!"

21 januari 2015

Årets tredje vecka blev en vecka med cup-tema för Katrineholm Bandy då både P16 och P16B var iväg för att spela Åtvidabergs Cup på Kopparvallen.

Detta händer under vecka 4

20 januari 2015

Varje vecka samlar Katrineholm Bandy lagens matcher, cuper och poolspel på hemsidan. Den här veckan kan vi se fram mot tre ungdomsmatcher och ett poolspel på Backavallen.