Skip to content

Nyhetsarkiv: Mars 2019

Ekström avslutade säsongen med nolla

13 mars 2019

I den sista matchen för säsongen svarade Katrineholm Bandy för säsongens första hållna nolla när Mölndal Bandy besegrades med 9-0 (4-0) i Ale Arena.

Motivation slog klass när Nora skrällde på Vallen

10 mars 2019

Katrineholm Bandy lyckades inte gå obesegrade genom det allsvenska kvalet. Nitro/Nora blev nämligen för svåra i söndagens hemmamatch på Backavallen.

Kontraktet säkrat efter ny seger i kvalet

8 mars 2019

Katrineholm Bandy kommer att spela i Bandyallsvenskan säsongen 2019/20. Det står klart efter fredagens bortaseger mot Tjust Bandy.

Första chansen att avgöra - "Vi måste vara ödmjuka"

7 mars 2019

Katrineholm Bandy kan under fredagen bli klara för spel i Bandyallsvenskan nästa säsong, men för att det ska bli verklighet så vet Roger "Gubben" Carlsson vad som krävs.

Katrineholm och Huddinge vann Olssons Cup 2019

6 mars 2019

Den gångna helgen avgjordes den elfte upplagan av Olssons Cup för U9- och U11-lag på Backavallen i Katrineholm och det blev en strålande dag med enorma mängder bandy.

Välkomna på Bandygala med Katrineholm Bandy

6 mars 2019

Katrineholm Bandy bjuder in spelare, ledare, funktionärer, föräldrar och stödmedlemmar till årlig Bandygala för att fira av ännu en fin säsong tillsammans.

KB imponerade mot Tjust - "Har skaffat oss ett perfekt läge"

5 mars 2019

Katrineholm Bandy har kopplat grepp om en allsvensk plats till nästa säsong. Detta efter en imponerande 8-3-seger (3-0) hemma mot Tjust Bandy under tisdagen.

KVALKOLLEN: "X:et" har respekt för KB - "Då blir vi uppätna direkt"

5 mars 2019

Kvällens kvalmotståndare på Backavallen, Tjust Bandy, har många bra spelare i laget, men en som sticker ut lite extra ur mängden. Den tidigare landslagskaptenen Stefan "X:et" Erixon är nämligen hemma i moderklubben.

Gamlebysonen som blev KSK-ikon - "Ganska fantastiskt"

5 mars 2019

För snart 51 år sedan valde Katrineholms SK att värva Per-Håkan Persson från Gamleby. Två säsonger senare hade han och laget vunnit två SM-guld.

Förre KSK-tränaren leder Tjust framåt - "Jag trivdes jättebra i Katrineholm"

5 mars 2019

För 16 år sedan tog han Katrineholms Sportklubb tillbaka till högsta serien. Nu är Claes Jungewall en av de drivande i Tjust Bandys resa på väg mot Bandyallsvenskan.