Skip to content

Nyhetsarkiv: Januari 2019

Ljusdal bjöd KB på bandylektion på IP

26 januari 2019

Ibland finns det dagar och matcher där ingenting stämmer för egen del samtidigt som motståndarna briljerar. Lördagen på Ljusdals IP blev precis en sådan dag.

"Gubben" optimistisk inför LBK - "Vi har en bra möjlighet"

25 januari 2019

På pappret är det en av seriens svåraste bortamatcher, men inför lördagens möte med Ljusdals BK är tränare Roger "Gubben" Carlsson optimistisk.

Händer i veckan v.4 - Dubbelt upp för U14

24 januari 2019

Januaris sista helg innehåller bland annat dubbla matcher för vårt U14-lag och nyckelmatcher för seniorlagen. Se hela helgens schema för alla våra lag nedan.

Sammanfattning v.3 - Roliga poolspel för de yngsta

23 januari 2019

Årets tredje vecka har varit en intensiv sådan för alla våra lag och i vanlig ordning bjuder vi här på en sammanfattning av allt som har hänt.

KLART: Mårten flyttas upp i A-laget

22 januari 2019

Tidigare under säsongen gjorde 34-årige Mårten Grönvall (fd. Andersson) succéartad comeback på bandyplanen då han gjorde hattrick i sin första match med U-laget i Division 1. Nu står det klart att den välmeriterade stjärnan flyttas upp i A-laget.

Larsson räddade ny poäng åt KB - "Det är inte ofta"

20 januari 2019

Efter att bara ha lyckats göra tre mål på de 17 tidigare matcherna så lossnade det rejält för Olle Larsson under söndagen. 28-åringen blev tvåmålsskytt när Katrineholm Bandy spelade 4-4 (2-2) hemma mot Gripen Trollhättan.

Hellqvist frälste KB på stopptid - "Petar in den på något sätt"

19 januari 2019

Katrineholm Bandy svarade för en stark insats under lördagen då laget lyckades snuva tabellfyran IFK Kungälv på en poäng hemma på Backavallen efter att Robin Hellqvist fastställt slutresultatet till 2-2 (1-1) på tilläggstid.

Ny tuff dubbelhelg för A-laget - "Hela gruppen får ta med sig det"

18 januari 2019

Säsongens sista dubbelhelg står för dörren för Katrineholm Bandy då IFK Kungälv och Gripen Trollhättan gästar Backavallen under helgen.

KB-spelare till historiskt VM - "Det kommer bli mäktigt"

18 januari 2019

För första gången någonsin ska Storbritannien spela bandy-VM och när mästerskapet drar igång i Trollhättan/Vänersborg på måndag så finns Katrineholmssonen Alex Ward med i det brittiska laget.

Händer i veckan v.3 - Nyckelmatcher på löpande band

16 januari 2019

Bandysäsongens andra halva har tuggat igång och matcherna blir allt viktigare för alla lag. Här bjuder vi er på en fullständig genomgång av alla våra lags matcher den här veckan.