Skip to content

Nyhetsarkiv: Februari 2017

KLART: Vi ska tillbaka!

2 mars 2017

Att Katrineholm Bandys A-lag spelar i division 1 nästa säsong är ett faktum vi inte kan påverka. Vad vi däremot kan göra är att se till att ta oss tillbaka till Bandyallsvenskan så snabbt som någonsin bara möjligt.

KB missade kvalchansen - åker ur

25 februari 2017

Katrineholm Bandy spelar i division 1 nästa säsong. Det står klart efter lördagens 8-2-förlust borta mot Lidköpings AIK.

Så var LAIK - KB - se matchen igen

25 februari 2017

Katrineholm Bandy webb-tv-sände lördagens bortamöte med Lidköpings AIK - här på hemsidan!

Kvalplatsen ska säkras mot LAIK - "Gäller att våga"

24 februari 2017

Nu ska det avgöras. Spelar Katrineholm Bandy i division 1 nästa säsong eller får man en chans att kvala sig kvar i Allsvenskan? Svaret kommer i lördagens bortamöte med Lidköpings AIK.

KB upp på kvalplats efter viktig poäng

18 februari 2017

Katrineholm Bandy tog det där sista, viktiga halmstrået i kampen om en kvalplats. Detta då hemmamötet med Boltic slutade 2-2 samtidigt som Jönköping föll hemma mot Nässjö.

Nu gäller det - "Många som gillar läget"

17 februari 2017

Två matcher återstår av Allsvenskan Södra 2016/17 för Katrineholm Bandys del och den sista hemma på Backavallen spelas under lördagen då IF Boltic kommer på besök. En match som, i teorin, kan avgöra hur säsongen slutar.

Seger i seriefinalen för P16 - Jepsen femmålsskytt

14 februari 2017

Det var lite av seriefinalernas helg den gångna helgen för Katrineholm Bandys ungdomslag. En helg som slutade med blandade resultat. FOTO: Johan Eklöf.

Svidande uddamålsförlust mot Frillesås

11 februari 2017

Det historiska första besöket på Sjöaremossen slutade i besvikelse. Detta efter att A-laget förlorat knappt med 4-3 efter en stark spelmässig insats.

En ny bekantskap väntar KB - "Ingen som har varit där"

10 februari 2017

Under lördagen är det dags för säsongens längsta bortaresa för A-laget och det till en plats där nära nog ingen tycks ha varit förut - Sjöaremossen.

Nytt roligt cupäventyr för U14 - "Fått mycket beröm"

8 februari 2017

Ännu en spännande bandyvecka är i hamn och i vanlig ordning sammanfattar vi våra ungdomslags öden och äventyr nedan.