Skip to content

Nyhetsarkiv: Mars 2015

Markus Hast avslutar karriären - "Får inte ihop det"

29 mars 2015

Katrineholm Bandy tvingas idag meddela att lagkapten Markus Hast beslutat sig för att lägga skridskorna på hyllan.

KLART: Så spelas Allsvenskan 2015/16

25 mars 2015

Nu står det klart vilka lag som segrarna av Allsvenskan Norra 2014/15, Katrineholm Bandy, kommer att få möta under nästa säsong.

Reseinformation till SM-finalen

13 mars 2015

Nu är det dags för resa till SM-finalen på Tele2 Arena och nedan meddelar Katrineholm Bandy hur de olika resorna kommer att se ut under lördagen.

Dags för ungdomsavslutning

12 mars 2015

Nu är det dags för Katrineholm Bandys årliga ungdomsavslutning igen där alla våra yngre talanger prisas och tackas för den gångna säsongen.

Förlust i Kungälv - "Isen fanns knappt"

12 mars 2015

Det blev förlust i säsongens sista match för Katrineholm Bandy. Under tisdagskvällen blev det 5-0 i baken borta mot IFK Kungälv.

Nu ska kvalet avslutas snyggt - "Kommer vara på tårna"

10 mars 2015

Katrineholm Bandys chanser till elitseriespel nästa säsong är som bekant redan borta, men det betyder inte att killarna i laget tar lätt på den avslutande uppgifter, IFK Kungälv borta på Skarpe Nord.

Kvalkollen: "Katrineholm störde oss"

9 mars 2015

En match återstår i elitseriekvalet för Katrineholm Bandy och det är bortamötet med IFK Kungälv. En gruppfavorit som pallat för trycket, men som medger att tisdagens motståndare kan störa dem rejält.

Välkomna till Bandygalan 2015!

9 mars 2015

Katrineholm Bandy bjuder nu alla klubbens verksamma och övriga medlemmar till årets upplaga av Bandygalan 2015.

Chansen borta - bara kryss mot TB

7 mars 2015

Det blir inget elitseriespel för Katrineholm Bandy nästa säsong. Det står klart efter lördagens tunga kryss hemma mot TB Västerås.

Poängkung i det fördolda - "Får tacka skyttarna"

7 mars 2015

Vinna eller försvinna är det som gäller för Katrineholm Bandy inför dagens hemmamöte med TB Västerås och inför matchen valde vi att kolla läget med lagets, något oväntade, poängkung.