Skip to content

Nyhetsarkiv: Februari 2014

Katrineholm Bandy föll tungt mot effektivt GBK

2 mars 2014

Katrineholm Bandy fick en mardrömsinledning på matchen när man tidigt fick släppa in två bollar efter bara två spelade minuter. Det skulle tyvärr inte stanna där. Gripen/Trollhättan var oerhört effektiva i matchen och efter 45 minuter spelade var det klar bortaledning med klara 0-6. En ledning som laget behöll matchen igenom och kunde vinna med 2-8 inför blygsamma 329 betalande åskådare. Målen för hemmalaget gjordes av Jesper Ekström och Mårten Andersson.

Lektionen om misstagsminimering på Arena Heden

28 februari 2014

Katrineholm Bandy mötte i andra omgången av elitseriekvalet GAIS Bandy på Arena Heden, en spännande uppgift på förhand. Dock så gjorde Katrineholm sin hittills sämsta match för säsongen, och förlorade med hela 13-0(7-0)

Säsongsavslutning Bandykul

Nu är det dags för säsongsavslutning för Bandykul!

"Vi måste ut och släppa på det"

Det är ingen rast och ingen ro i kvalet till Elitserien. Efter onsdagens hemmaförlust mot Ljusdal är det i kväll dags för bortamatch mot Gais.

Tung inledning på kvalet för Katrineholm Bandy

26 februari 2014

Det ville sig inte riktigt för Katrineholm Bandy i den första kvalmatchen hemma mot Elitserielaget Ljusdal på Backavallen. En match som ändå började bra för Katrineholm där halvtidsresultatet skrevs till 1-1 men där Ljusdal ökade farten i andra halvleken och kunde vinna med 6-2. Målen för Katrineholm Bandy gjordes av Niklas Eriksson och Nils Wikström